Coaching - Zarp-Zone

Go to content

Main menu

Coaching

Coaching og rådgivning

Coaching er for mennesker som ønsker at skabe forandring i deres liv. Coaching er en positiv dialog mellem dig og mig, der har fokus på nuet og fremtiden. Jeg styrer processen, stiller spørgsmål og du finder svarene. Hos mig står coaching ikke alene, men kombineres med rådgivning ud fra min mangeårige erfaring både med unge der har det svært og også pædagogers virkelighed.
Coaching handler om at udfordre dit tankesæt og den måde du forholder dig til livet på. Jeg stiller dig spørgsmål, der har det formål, at få dig til at føle, se, forstå og erkende på en ny måde. Du vil begynde at tænke anderledes og opleve, at nye muligheder og dermed nye handlemuligheder åbner sig. Det der er vigtigt for mig, er at du ændrer dine hindrende overbevisninger til at fokusere på muligheder.  Du vil blive mere afklaret, mere motiveret og mærke din handlekraft vokse.
Jeg tager afsæt i NLP når jeg coacher og bruger mange konkrete teknikker fra denne verden. F.eks. at lave en livslinje, for på denne måde at få åbnet op for fremtiden og få en fantasioplevelse af den verden du gerne vil have. Ingen kan spå om fremtiden, men hvis du vil, kan du få muligheden for at forestille dig og mærke fremtiden. Det at du har set den fremtid for dig, som du ønsker, gør det lettere efterfølgende at handle på den.  
Jeg starter altid med en for-samtale (uden beregning), hvor vi aftaler hvor langt forløbet som udgangspunkt skal være. Jeg anbefaler et forløb af minimum 3 møder af 1 time, for at du får et reelt udbytte af samtalerne.
Pris pr. time: kr. 550,- (inkl. moms)
 
Back to content | Back to main menu